28 iulie 2010

ajutor !!!!

Dupa cum bine stiti , oli,razvan si szili , au furat numele brigazi Orange Boys , care pur si simplu o fac de tot rahatul. Cer ajutorul vostru ca sa orange Boys sa revina inapoi , in formatia cum era inainte . Dragi membri ai galeriilor , voi iubiti fotbalul nu sustineti formatiuniile politice , sustineti fotbalul muresean si doar atat. Niste incapabili conduc acum galeria fotbalului muresean , nu se accepta asa ceva .Dragiilor cu o bere si un mititel nu se face o galerie , Orange Boys a fost respectata de suporteri de iubitori ai fotbalului muresean cat si a celorlalte echipe si galerii din tara. Nu se poate ca acest nume sa fie patat de politica,afaceri si interese personale ale unor persoane care habar nu au ce inseamna galerie. Daca la primul meci de acasa , 200 de persoane care au venit pentru in mititel, o bere si o legitmatie nu au putut face fata celor de la Legio Vici Maris , respect lor , care acesti baieti sunt baza fondatoare a brigazi Orange Boys. Rusine celor care cred ca sunt in Orange Boys acum. orange Boys este o rusine acum , din cauza celor care o conduc.
Cer ajutorul vostru ca aceasta galerie noua Orange Boys sa dispara din mana acestor infometati de politica,afaceri,televiziune si ziar ; si sa ajunga inapoi pe mana celor care au pus suflet cand sa format Orange Boys.
Astept raspunsuri ale voastre pe adresa de mail orangeboysteam@yahoo.com , iar cei care o sa fie interesat sa luptam pentru drepturiile noastre va voi spune si cum o sa facem asta , DAR O SA AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU.




PENTRU O BRIGADA CE A FACUT ISTORIE IN RANDUL SUPORTERIILOR

21 de comentarii:

  1. Salut!
    Sunt suporter fidel al FCM-ului si luni la meci am fost surprins ca au fost 2 grupuri de ULTRASI pe stadion....din prima vedere am vazut ca ceva nu-i in regula.....as vrea si eu sa intru in galeria "Legio Vici Maris" penrtu ca voi sunteti suporterii adevarati

    RăspundețiȘtergere
  2. pai orice e bine venit in Legio Vici Maris.Noi nu avem interese politice

    RăspundețiȘtergere
  3. okey defapt suntem 2 care vrem sa intram in galerie....ai mentionat aicea ca....""iar cei care o sa fie interesat sa luptam pentru drepturiile noastre va voi spune si cum o sa facem asta""despre ce ar fi vorba am vrea sa va ajutam si noi
    Hai FCM!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat mai multi haideti!Prin asta le vom arata PDL-istilor ca pentru a sustine echipa nu avem nevoie de legitimatia,berea si mititeii lor!

    RăspundețiȘtergere
  5. venim venim.....dar cum trebuie sa facem tre sa ne incsriem undv sau cum?

    RăspundețiȘtergere
  6. nu!La noi nu se fac inscrieri ca la PDL Boys!lasa un id de mess si vom vorbii acolo

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt din vechea orange boys si noul...suntem praf,noi,noul orange boys...ai uitat sa il scri pe Levi la hotii de orange boys...Sper sincer sa aveti vreo 100 de oameni ca 100 ca noi cei vechi inlocuiesc si600 din noua sa zicem "galerie".Sanpetz ii oricum baza pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  8. eu sunt mai degraba un senior care intr-o vreme am cochetat cu dinamo la nivel de galerie....fratilor care vreti fenomene ultras!!!
    cei de la tribuna 1 au fost atat de penibili incat eu fiind la 20 de metrii de ei nu ii auzeam iar pe cei din peluza sau pe brasoveni da( nu mai vorbesc de numarul lor)
    intotdeauna vor exista suporteri pomanagii( exista la mai toate cluburile) dar vazand marea masa de pomanagii ai nostri m-am scarbit; daca o dai la pace cu conducerea din start (asteptand mila lor)nu mai intri in categoria ultrasilor..eshti doar un lingau tembel care se bucura ca il baga in seama Maior si alte personaje

    locul galeriie e clar la peluza !!! si liderii trebuie sa aiba charisma, determinare, onoare si o oarecare independenta financiara...habar n-am de dedesupturile factiunilor dar cei de la tribuna 1 au avut cea mai jalnica prestatie pe care am vazut-o pe stadioane

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu trebuie sa va inscrieti in galeria noastra, doar trebuie sa va cumparat bilete in SP3 si atat;)

    RăspundețiȘtergere
  10. sampet marele hot ....hotu de la oradea hotu de la tracia trade....hotii striga hotiii!!!!!de ce stergi adevarul mariuse lasa sa se vada cine e de fapt sampetz al vostru

    RăspundețiȘtergere
  11. ma ala care are treaba cu sompetz sa imi suga pula.Banuiesc ca e Oli.El a furat niste obiecte ale caror suma nu ajung nici macar la 50 lei.In schimb marele domn Alex Olaru a furat pe meci valori apropiate sumei de 100 lei,plus alte si alte lucruri.Asa ca mai bine tacem.S-a vazut in prima etapa diferenta enorma dintre brigada condusa de sompetz si brigada condusa de acest om penibil pe nume Alex Olaru

    RăspundețiȘtergere
  12. orange boys nu mai exista, mai exista doar un banner facut de un pictor si cativa lingai, cei adevarati din orange boys au ales sa se retraga sau fac parte din LVM(putini de altfel).

    RăspundețiȘtergere
  13. Baieti, orange boys a fost mereu o piele a pulii, in nici un caz nu un nume care "a facut istorie". Cel care a scris articolul ar trebui sa invete sa scrie, pentru ca jenant cum in loc de "brigazii", scrie "brigazi", iar asta e un exemplu din multe care ar putea fi mentionate. Sunteti toti niste copii care tin cu o echipa creata artificial, politic, pentru taranoi usor indoctrinabili din punct de vedere electoral. In calitate de suporter ultra' al unei echipa din tara va recomand sa va ganditi mai degraba la cum sa faceti si voi niste cantece care au ritm si noima, ca aveti probleme mari la capitolul asta. Muie steaua si o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Oricine spune de Sanpi ca e hotul de la oradea sau de oriunde altundeva sa-mi suga toata pula chiar daca actualmente imi e sef de galerie sau brigada sa mortii ma-sii stie...adevarul e ca Oli si Razavan sunt doi poponari lingai.Szili si Levi sunt doua panarame care sug pula lui Oli si Razvan.....defapt ce ma chinui sa vb despre 4 papagali...SA-MI SUGETI PULA oli,razvan,szili si levi chiar daca acum imi sunteti sefi sunteti cei mai mari BULANGII.Niste cacati!!!!!!!!!!!!!!CACATI MA BULANGIILOR!!!Vreau doar sa redevina Sanpi adevaratu lider pt ca merita si este singurul om din oras care poate face ceva bun din galerie...Sanpi frate...NU TE-AM TRADAT NICIODATA!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce te opreste sa vii cu noi daca il placi pe Nas si ii urasti pe liderii de dincolo? Oricine e binevenit in peluza, sa iti cumperi bilet e singurul lucru care trebuie sa il faci, e greu? Iubind FCM, e greu sa iti platesti biletul? Hai FCM!

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca nu accepti conducerea de la PDL Boys esti binevenit la noi !Iti iei frumos bilet in peluza,te pui langa noi si canti pentru echipa,nu pentru o legitimatie !

    RăspundețiȘtergere
  17. sti cum ii faza cu legiunea lvm?noi de abia am promovat si deja avem aere de campioni probabil la aia va-ti referit la banner...dar sa va spun o treaba DACA 15% sustin culoriile poti sa spui ca ii mult...eu unul sustin echipa nici decum nu am fost si nici nu o sa merg sa votez comunistii asa cum ati facut voi cand va-ti dus la sibiu asa ca gura mica roby si nas ca nu eu am fost ci voi acolo... pt un suculetz si un sendwich...cat despre meciul cu urziceni sa vazut care era diferenta dintre noi... ceva de genu 1-10...si mio placut cand ati cantat inaintea meciului si in timpul meciului se auzeau doar muste ;).Si ca sa critic si cealalata galerie in care sunt si eu... da sefii de galerie si nu numai nu platesc cotizatia si din ce aduna(ma refer din cotizatii) eu zic ca aprox 50% si-o impart... dar ce sa faci o sa ajung sa ma duc la weekend si sa ma uit acolo ca ii mai ieftin si mai placut daca tot asa contina...acuma sa revenim... de ce vreti voi orange boys-ul inapoi?voi spuneti de comunisti dar cereti drapetelul comunistiilor ... asta-i tare foarte buna alegere tot asa si o sa citesc in curand aici cele mai mari prostii scrise vreodata... :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Ala care a scris articolul asta e varza. Orange boys a fost varza si in liga 2, e si acum. Ala care a scris articolul nici macar nu vine in peluza. Pisati-va in continuare pe orange boys, sustineti-va echipa in continuare rusinos pe interese. Nu avem aere de campioni, doar aratam ca noi chiar iubim FCM! In timp ce voi sunteti ca femeile maritate din interes.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sterge in pula mea blogul asta ca nu isi are rostul. Marius, tu nu ai nicio treaba cu FCM, sterge blogul. Si termina cu cacaturile gen "orange boys s-a furat", orange boys este si a fost de cacat!

    RăspundețiȘtergere
  20. hhhmmm.....cat ma platesti ca sa il sterg????

    RăspundețiȘtergere
  21. Hmmm... cam multa frustare! Eu fac parte din Orange boys...nu ma intereseaza daca e noul sau vechiul...si m-am cam suparat ca cei din Vicio maris m-au jignit si pe mine la un loc cu ceilalti.Sa spui ca venim la meciuri pentru 2 mici si o bere mi se pare o nesimtire si un atac la integritatea mea morala.Sa va fie rusine baieti , doar de dragul luptei pentru putere , (de la asta a pornit separarea , nu)jigniti oameni care anul trecut vedeau meciurile din tribuna si anul acesta au fost convinsi sa se inscrie in galerie.Vedeti-va de ale voastre...e o rusine intr-un oras asa de mic sa fie contre intre suporterii echipei locale. Mi-ar place sa ne putem intelege , dar se pare ca vreti cu tot dinadinsul sa ne provocati! eu unul incep sa-mi fac o parere proasta despre voi!

    RăspundețiȘtergere