12 iulie 2010

TRANSFERURI NOI


FCM Municipal Tîrgu-Mureş i-a achiziţionat, 7 IUL, pe fundaşul central sârb Boban Nikolic (29 ani, de la FK Jagodina) şi pe spaniolii Carlos Agustin Casquero Ruiz (mijlocas central, 29 de ani, de la Leganes) si Eduardo Espada Gallardo (atacant, 29 de ani, de la Ecija), toţi trei parafând înţelegeri pe 2 ani cu clubul nostru.
De asemenea, fostul internaţional de tineret Andrei Cordoş (22 de ani) va juca un an de zile la FCM, după ce a fost împrumutat de la Frosinone Calcio (Italia).
Cei patru se adaugă celorlalte transferuri realizate până acum de FCM: sârbul Borislav Topic (fundaş stânga, 27 de ani, de la BSK Borca), Florin Stângă (mijlocaş, 32 de ani, ultima oară la Skoda Xanthi (Grecia)), Florin Dan (mijlocaş, 31 de ani, de la Unirea Alba Iulia), Mihai Onicaş (mijlocaş, 20 de ani, împrumutat de la Steaua Bucureşti), Călin Târnăvean (mijlocaş, 26 de ani, liber de contract, a evoluat în sezonul trecut la Mureşul Deva) şi Victoraş Astafei (atacant, 23 de ani, revenit după împrumutul la Arieşu Turda).
Fotbaliştii FCM-ului îşi încheie, 8 IUL, stagiul de pregătire în Austria, urmând să revină în ţară în cursul zilei de vineri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu