24 iunie 2010

Onicas a semnat cu FCM !!!


Mijlocaşul Mihai Onicas a fost cedat de Steaua la nou-promovata FCM Tirgu Mures, echipa care a castigat duelul cu formtaiile "U" Cluj si Pandurii care l-au dorit pe fotbalist.Conform prosport.ro, jucatorul în varsta de 20 de ani a semnat un contract valabil pe un an.


Onicas, primul antrenament la FCM !


Mihai Onicaş şi Florin Dan au efectuat miercuri dimineaţa primul antrenament în tricoul FC Municipal. Imediat după antrenament, întreaga echipă a plecat spre Austria unde vor sta două săptămâni în cantonament.
Chiar dacă vremea nu a fost una prielnică antrenamentului în aer liber, fotbaliştii târgumureşeni au fost punctuali la stadion. Printre jucătorii prezenţi s-a numărat şi cel mai proaspăt venit, Mihai Onicaş.
“La primul antrenament, cam greu cu alergarea pentru ca am venit dupa drum, am facut antrenament foarte tare zilele trecute, şi cam greu. Dar de mâine intrăm în cantonament şi cred ca totul o să iasă bine”, a declarat, pentru TTM, Mihai Onicaş, jucător FCM Tîrgu Mureş.
Tânărul jucător împrumutat de la Steaua îşi doreşte ca în noul sezon şi la prima participare a FCM în prima ligă să păşească cu dreptul.
“Sper să ne întoarcem din Austria pregătiţi bine fizic şi tehnico-tactic şi să începem campionatul cu dreptul. Asta îmi doresc cel mai mult”, a adaugat Onicaş.
Atât Mihai Onicaş cât şi Florin Dan, au fost aduşi gratis la echipă, conform purtătorului de cuvânt al echipei, Vlad Amariei. În cadrul cantonamentului jucătorii echipei FCM Tîrgu Mureş vor avea de jucat cel puţin 5 meciuri amicale.

Stire preluata de pe http://www.tvmures.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu